Forssa-Asunnot Oy suunnittelee kerrostalojen purkuprojektia

Forssa-Asunnot Oy esittelee Forssan kaupunginhallituksen kokouksessa 25.1.2021 omistamiensa kerrostalojen purkuprojektia.

Forssa-Asunnot Oy on käynnistänyt neljän kerrostalon purkuprojektin Forssan Viksbergin asuinalueella. Purettavat kiinteistöt sijaitsevat osoitteissa Siurilankatu 40, Siurilankatu 46 sekä Rytyntie 5. Kiinteistöjen purkamiset on suunniteltu aloitettaviksi vuoden 2021 aikana.

Kiinteistöjen purkamisilla pyritään tervehdyttämään Forssa-Asunnot Oyn taloutta vähentämällä tyhjien vuokra-asuntojen määrää, nostamaan käyttöaste taloudellisesti kannattavalle tasolle ja parantamaan kysynnän ja tarjonnan tasapainoa. Lisäksi purettavissa kiinteistöissä on vuosien mittaan kertynyttä korjausvelkaa ja merkittävä osa huoneistoista on poistettu huonokuntoisuuden vuoksi vuokrakäytöstä. Purkukohteiden käyttöaste on ollut jo pitkään alhainen. Asukkaille tullaan tarjoamaan korvaavaa asuntoa yhtiön muista kohteista.

Forssa-asunnot omistaa tällä hetkellä 629 vuokra-asuntoa, yhteensä 34 622 m2. Purettaviksi suunnitelluissa kiinteistöissä on 122 asuntoa ja 6 645 m2.

Lisätietoja:

Henna Linnala

toimitusjohtaja

050 524 0031

henna.linnala@forssa-asunnot.fi