Asunnonhakijalle

Täytä asuntohakemus täällä >

Toimistoltamme saa myös käsintäytettäviä paperihakemuksia.

Asunnonhakijan luottotiedot tarkistetaan. Luottotiedottomus ei aina automaattisesti ole este, mutta asia käsitellään tapauskohtaisesti.

Vakuusmaksu

Ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista yhtiömme tilille on maksettava 1-3 kk vuokran suuruinen vakuusmaksu. Vakuusmaksu on vakuutena siitä, että vuokrasopimusta noudatetaan eli vuokrat tulevat maksetuiksi ja asunto pidetään kunnossa. Vakuusmaksu palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä mikäli olet huolehtinut yllä mainituista asioista. Vakuutena hyväksytään myös maksusitoumus.

Vuokranmaksu

Vuokra maksetaan kunkin kuukauden 2. päivään mennessä Forssa-asunnot Oy:n toimittamilla maksukuitilla, vuokran yhteydessä maksetaan myös erilliskorvaukset kuten saunamaksut ja autopaikkamaksut. Mikäli vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, yliajalta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Mikäli vuokra jää maksamatta voidaan sopimus purkaa ja käynnistää häätötoimenpiteet.

Vuokrasopimus

Vuokrasopimus tehdään kirjallisena kun vakuusmaksu on suoritettu tilillemme. Mikäli kysymyksessä on pariskunta, tehdään sopimus molempien nimiin. Vuokrasopimus voidaan tehdä myös määräaikaiseksi.

Tutustu myös vuokralaisen ohjeisiin >