Vuokralaiselle

Täytä tästä sähköisesti:

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus >

Valitus häiriökäyttäytymisestä >

Huoltoilmoitus >

Vesimittarilukeman ilmoitus >

Kaavakkeita saat myös paperitse täytettäväksi toimistoltamme.

Vuokranmaksu

Vuokra maksetaan kunkin kuukauden 2. päivään mennessä Forssa-asunnot Oy:n toimittamilla vuokrakuitilla, jonka yhteydessä maksetaan myös erilliskorvaukset kuten saunamaksut ja autopaikkamaksut. Mikäli vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, yliajalta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

Sauna

Mikäli talossa on yhteinen sauna, voit käyttää sitä etukäteen varatulla viikottaisella vuorolla. Varattu vuorosi tulee näkyviin saunalistaan, joka on saunan lähettyvillä. Varauksen voit tehdä Forssa-asunnot Oy:n toimistoon sähköisesti tästä, soittamalla numeroon 03 4334044 tai käymällä toimistollamme osoitteessa Kartanonkatu 4. Saunavuoro on maksullinen ja summa lisätään vuokratilisiirtoosi. Huolehdithan, että sauna jää sinun jälkeesi siistiin kuntoon seuraavalle saunojalle.

Lemmikit

Tavalliset lemmikkieläimet ovat Forssa-asunnot Oy:n asunnoissa sallittuja. Huomioithan kuitenkin, että vuokralainen vastaa omien ja vieraidensa lemmikkien mahdollisesti aiheuttamista vaurioista. Kissat ja koirat on pidettävä kytkettyinä ulko-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Irtaimen säilytys

Polkupyörät ja muu irtain säilytetään niille varatuissa tiloissa. Palomääräysten mukaan porraskäytävissä ei saa olla mitään ylimääräistä tavaraa.
Muistathan tyhjentää häkkivaraston kokonaan pois muuttaessasi. Tyhjennyksen kulut laskutetaan asukkaalta.

Jätteenkeräys

Huoneistossa syntynyt jäte viedään kiinteistön yhteiseen suurkeräysastiaan ja lajitellaan ohjeistuksen mukaan. Kotitalousjätteisiin kuulumatonta jätettä, kuten esim. elektroniikkaa, huonekaluja, akkuja ym. ei saa jäteasemalle jättää. Ne täytyy toimittaa omatoimisesti niille kuuluvaan paikkaan kaatopaikalle tai keräyspisteisiin.

Tupakointi

Tupakointi on ehdottomasti kielletty asunnon sisäosissa sekä yhteisissä tiloissa. Tupakointi on kielletty myös rakennuksen ulko-ovien läheisyydessä.

Sopimuksen irtisanominen

Sopimuksen irtisanomisaika on vuokralaisen puolelta 1 kk. Kun asunto on irtisanottu vuokrasopimus päättyy seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Irtisanominen on tehtävä vuokranantajalle kirjallisesti (kaavakkeen saa toimistoltamme)  tai sähköisesti tästä >.

Mikäli sopimuksessa on kaksi allekirjoittajaa on molempien tehtävä irtisanominen jos molemmat muuttavat.

Jos toinen puolisoista jää asumaan täytyy hänen hyväksyä omalta osaltaan vuokrasopimuksen jatkuminen yksin hänen nimissään. Vuokravakuuden tilanne tulee myös selvittää irtisanomisen yhteydessä.

Asunto luovutetaan tyhjennettynä ja siivottuna

Huoneiston irtisanomisen tai vaihdon yhteydessä on huoneistosta poismuuttavan huolehdittava asunnon siivouksesta. Mikäli siivous ei vastaa vaadittua tasoa, tulee vuokranantaja ensisijaisesti pidättämään vakuusmaksusta huoneiston siivouksesta aiheutuneet kulut tai laskuttamaan kulut jälkikäteen vuokralaiselta. Asunto ja varasto on tyhjennettävä asukkaan tavaroista. Tavaroita ei saa jättää kotitalousjätteiden keräyspaikalle.

Vuokravakuus palautetaan n. kuukauden sisällä vuokrasuhteen päättymisestä.

Alla pdf-tiedosto, josta löydät vuokra-asunnon vastuunjakotaulukon.

Vastuunjakotaulukko Forssa-asunnot Oy